Ministerul Economiei a anuntat ca brokerii de la Intercapital Invest, BCR si Swiss Capital (fosta KBC Securities) se vor ocupa de intermedierea ofertei publice secundare a 15% din actiunile Translectrica (TEL). Consortiul format din cei trei a fost singurul care a participat la licitatie.
Oficialii ministerului nu au publicat care va fi comisionul pe care consortiul il va incasa, mentionand doar ca negocierile pentru incheierea contractului de intermediere vor avea loc in perioada imediat urmatoare.

"Comisia interna impreuna cu consultantii care acorda serviciile de asistenta juridica in cadrul acestui proces, respectiv Musat si Asociatii, au analizat conformitatea ofertei financiare cu cerintele caietului de sarcini si au declarat oferta castigatoare cea a sindicatului de intermediere constituit din Banca Comerciala Romana, SSIF Intercapital Invest si Swiss Capital, acesta fiind declarat ofertant selectat", se mentioneaza intr-un comunicat al Ministerului Economiei.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor a fost 6 octombrie, ora 10:00. Initial, ofertele trebuiau depuse pana la 29 septembrie, insa a termenul a fost amanat cu o saptamana la solicitarea unor posibili intermediari ai ofertei, dar si pentru acordarea unor clarificari.

Actiunile Transelectrica se tranzactionau vineri la un pret de 18,1 lei/unitate, reprezentand o corectie minora, de 0,06%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri