Publicatia online de business wall-street.ro a primit trei nominalizari in cadrul Galei Premiilor Pietei de Capital, organizata de Asociatia Brokerilor, pe 15 decembrie.
Nominalizarile din acest an vizeaza companii listate la Bursa de Valori Bucuresti, publicatii economice specializate in preluarea evenimentelor cu impact in piata de capital, jurnalisti economici, case de avocatura cu activitate in domeniu. Asociatia Brokerilor a propus categoriile de premii, iar brokerii au fost invitati sa isi numeasca favoritii.

La categoria “Premiul pentru jurnalistul anului” au fost nominalizati Diana Cioltei Cretu, redactor piete de capital la wall-street.ro, Andrei Chirileasa, de la Ziarul Financiar si Florian Goldstein de la Ziarul Bursa.

La “premiul pentru combativitate si promptitudine in relatarea stirilor din piata de capital” au fost nominalizate publicatia online de business wall-street.ro, Ziarul Financiar si Ziarul Bursa. Aceleasi 3 publicatii au fost nominalizate si la “premiul pentru sustinerea pietei bursiere”.

Pentru emitenti se vor acorda urmatoarele premii: Compania cu cele mai lichide actiuni (nominalizari: Fondul Proprietatea, SIF Oltenia, SIF Transilvania), cel mai dinamic emitent de actiuni (Azomures, Fondul Proprietatea, SIF Transilvania), cea mai apreciata societate in aplicarea guvernantei corporative (BRD, OMV Petrom, Fondul Proprietatea), cea mai buna evolutie pe Bursa in 2011(Azomures, Oltchim, Transgaz) si premiul pentru cea mai buna politica de dividend (SIF Muntenia, Transgaz, Zentiva).

De asemenea, la premiul pentru cea mai activa casa de avocatura in domeniul pietei de capital au fost nominalizate: Bostina&Associates, Dutescu&Partners, Schoenherr si Asociatii.

In acest an, se aniverseaza 10 ani de la prima Gala, astfel ca se vor premia si persoanele care au contribuit la succesul unor afaceri construite pe capitalurile investitorilor, persoane care au dezvoltat strategii pentru piata de capital, jurnalisti care timp de zece ani au fost alaturi de brokeri si investitori prin informatia de prima mana adusa acestora.

Brokeri vor acorda premii si persoanelor care au au crezut in continuare in dezvoltarea pietei de capital si au obtinut in anul 2011 rezultate remarcabile, in ciuda unui nou an dificil din punct de vedere economic.

„Evenimentul reprezinta un moment de referinta al pietei financiare, in cadrul caruia profesionistii pietei de capital vor fi aplaudati pentru spectacolul financiar oferit de ei in timpul anului. Premiile pe care le vom oferi la editia aniversara se vor indrepta catre cei care s-au implicat constant si au gestionat cu succes relatiile si mecanismele de dirijare a capitalurilor, catre cei pe care ii consideram artizanii business-ului romanesc in domeniul pietei de capital”, se arata in comunicatul Asociatiei Brokerilor.

Categoriile de premii si nominalizarile pot fi gasite pe pagina web a Asociatia Brokerilor, unde brokerii isi vor alege castigatorii prin vot online, in ziua de 30 noiembrie 2011, iar publicul isi va putea exprima optiunile in perioada 5-10 decembrie 2011. In cadrul Galei vor fi acordate, pentru fiecare categorie, doua premii, respectiv premiul brokerilor si premiul publicului.

Sursa foto: David Castillo Dominici / FreeDigitalPhotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri