Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va opri la ora 12:00 tranzactionarea, pentru trei minute, marcand astfel ziua de doliu national pentru victimele accidentului din Muntenegru.
"Sedinta de tranzactionare va fi suspendata la ora 12:00 pm, pentru a marca ziua de doliu national in memoria victimelor gravului accident rutier din Muntenegru. Sedinta de tranzactionare se va relua la ora 12:03 pm", se arata intr-un anunt publicat pe site-ul Bursei.

Un autocar cu turisti romani s-a rasturnat duminica intr-o prapastie din Muntenegru, in urma accidentului pierzandu-si viata 18 persoane, iar alte 29 fiind ranite.

Guvernul a decis ca miercuri sa fie zi de doliu national pentru victimele accidentului.

Drapelul este arborat in berna la institutiile si autoritatile publice centrale si locale, precum si la sediile partidelor, sindicatelor, patronatelor, institutiilor de invatamant si cultura, misiunilor diplomatice, punctele de trecere a frontierei, aeroporturi, porturi, gari si autogari, pe pavilionul navelor.

Aceeasi obligatie revine si persoanelor fizice daca arboreaza drapelul Romaniei la domiciliu sau la resedinta.

Totodata, posturile nationale de radio si televiziune, precum si institutiile de cultura sunt obligate sa isi adapteze programul in mod corespunzator.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri