Ludwik Sobolewski si-a anuntat oficial demisia din functia de director general al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), potrivit unui anunt al operatorului de piata.

"Bursa de Valori Bucuresti informeaza ca, in data de 27 octombrie 2017, Ludwik Sobolewski a notificat societatea cu privire la demisia sa din calitatea de director general al societatii", se arata intr-un raport al BVB.

Mandatul de director al lui Sobolewski expirase in data de 21 august 2017, insa la acel moment oficialii BVB mentionasera ca mandatul polonezului ramane in vigoare. “Ceea ce a expirat este contractul (de mandat) si nu mandatul. Mandatul si contractul, cel care defineste termenii executarii mandatului, nu sunt unul si acelasi lucru”, au declarat la acea data reprezentantii BVB.

Bursa de Valori Bucuresti cauta in prezent un nou CEO, printre candidatii vehiculati anterior aflandu-se Paul Prodan, presedintele BT Capital Partners, Andre Cappon, presedintele firmei americane de consultanta americana CBM Group si chiar si Ludwik Sobolewski, care s-ar putea intoarce astfel la conducerea bursei.

Alin Barbu, director general adjunct al Bursei de Valori Bucuresti, este cel care coordoneaza in momentul de fata activitatea operatorului de piata.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri