70% din investitorii care au participat la OMNISTOCK Survey 2007, cercetare asupra pietei de capital din Romania, au declarat ca iau decizia de a tranzactiona pe BVB in urma analizei si cercetarii proprii.
Conform datelor partiale din studiul realizat de Prognosis, 12% dintre respondenti nu au auzit de Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor si vicepresedinte al Consiliului Bursei de Valori Bucuresti.

Aproape o treime dintre respondenti au subscris la Transgaz si, dintre acestia, 35% vor investi toti banii ramasi dupa subscriere, 38% vor investi doar o parte, iar un sfert nu vor investi banii ramasi dupa subscriere.

Prognosis.ro, companie care realizeaza cercetari asupra pietei de capital din Romania, si Wall-Street, cel mai citit cotidian de business online din Romania, va invita sa participati la OMNISTOCK Survey 2007, un proiect care investigheaza perceptia investitorilor de la BVB cu privire la evenimente, emitenti si personalitati care au marcat piata de capital in anul care s-a scurs, precum si asteptarile investitorilor pentru anul 2008.

Pe langa acestea, cercetarea noastra cuprinde capitole legate de profilul investitional / obiceiurile de tranzactionare, si nu in ultimul rand, estimarile investitorilor cu privire la evolutia principalilor indici ai
BVB - BET si BETFI.

• fiecare participant la proiectul OMNISTOCK va primi indicatorii PER actualizati ai celor mai lichide 100 de societati de pe piata RASDAQ;
• fiecare participant va primi un RAPORT (format .PDF) cu rezultatele acestei cercetari
• oferim, prin tragere la sorti, o carte de referinta pentru orice investitor - "Come Into My Trading Room" de Alexander Elder.

Va adresam pe aceasta cale invitatia de a participa la OMNISTOCK 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri