Dezvoltatorul imobiliar Imotrust Arad (ARCV) si-a dublat capitalul social, de la 10,68 milioane lei la 20,59 milioane lei, dupa ce actionarii au subscris in proportie de 93% actiunile nou emise, potrivit comunicatului trimis pietei Rasdaq.
Actionarii companiei au subscris 99,06 milioane actiuni, la un pret egal cu valoarea nominala, de 0,10 lei, in valoare de 9,91 milioane lei.

Pentru majorarea de capital au fost emise 106,82 milioane actiuni, astfel incat fiecare actionar existent la data de 19 noiembrie 2007 a avut posibilitatea de a subscrie o actiune noua pentru una detinuta.

Un numar de 7,76 milioane de actiuni nesubscrise au fost anulate.

In noiembrie anul trecut, actionarii Imotrust au aprobat dublarea capitalului social si promovarea companiei la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Compania Imotrust avea inaintea majorarii un capital de 10,68 milioane lei, divizat in 106,8 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Circa 71,81% din capitalul social al Imotrust era detinut de un grup de firme si oameni de afaceri din Arad, care actioneaza in mod concertat, iar Morgan Stanley & Co. International Limited controla sub 5%.

Titlurile Imotrust se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul ARCV. Capitalizarea companiei este de 126,05 milioane lei (34,63 milioane euro), aferenta cotatiei de 1,18 lei pe titlu, inregistrata in sedinta din 18 februarie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri