KD Capital Management administreaza circa 200 de conturi individuale de investitii (private wealth management), in valoare totala de 4 milioane euro, a anuntat presedintele casei de brokeraj, Silviu Enache.
Conturile individuale de tipul "private wealth management" se adreseaza clientilor cu venituri si economii medii si ridicate, care nu au timp sau informatiile necesare pentru a-si administra singuri activele, anunta NewsIn.

Valoarea minima a unui cont individual administrat de KD Capital Management este de 10.000 de euro.

Banii sunt investiti exclusiv in valorile mobiliare listate pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), jucate pe piata la vedere (spot).

Conturile individuale de tipul "Private Wealth Management" sunt produse personalizate, adaptate profilului investitional al fiecarui client, care difera de fondurile de investitii, care ofera produse standardizate.

Principalul comision pentru aceste conturi este cel de performanta, care depinde exclusiv de rentabilitatea obtinuta pe contul clientului.

Societatea de servicii de investitii financiare KD Capital Management a fost autorizata in 2006 ca participant la sistemul de tranzactionare al BVB. Casa de brokeraj este membra a grupului KD Slovenia.

In Romania, KD Group si-a inceput activitatea in 2004, prin infiintarea societatii de administrare a investitiilor (SAI) KD Investments, care gestioneaza fondurile deschise de investitii KD Maximus si KD Optimus.

KD Investments administra la sfarsitul lunii aprilie active totale de 37,2 milioane lei si avea o cota de 4,3% din piata fondurilor deschise de investitii.

KD Group este cotat la Bursa din Ljubljana, principlul actionar fiind Bank Austria Creditanstalt, cu o detinere de 22,35%. Grupul KD administreaza active de aproape 1 miliard de euro in peste zece tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri