Casa de brokeraj Intercapital Invest a urcat pe primul loc in topul celor mai activi intermediari din luna iunie, captand 15,12% din sumele plasate pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in actiuni, obligatiuni si drepturi, in timp ce de la inceputul anului se claseaza pe locul cinci.
Intercapital Invest a intermediat, in iunie, tranzactii de 233,22 milioane lei, iar rulajul din primele sase luni a insumat 490,09 milioane lei.

Casa de brokeraj KBC Securities urmeaza in topul lunii iunie cu o valoare tranzactionata de 192,98 milioane lei, dar se mentine detasat pe prima pozitie dupa sumele rulate de la inceputul anului, cu 1,18 miliarde lei.

BT Securities stagneaza pe a treia pozitie si in luna iunie, cu 80,22 milioane lei rulati, iar la nivelul primului semestru a intermediat tranzactii cu o valoare de 642,72 milioane lei.

Pe locurile patru si cinci urmeaza IFB Finwest si EFG Eurobank Securities, care au rulat in iunie 62,63 milioane lei, respectiv 62,04 milioane lei. De la inceputul anului IFB Finwest ocupa a opta pozitie in top, cu 404,25 milioane lei jucati, iar EFG Eurobank Securities locul zece, cu tranzactii in valoare de 366,34 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri