Bursa Romana de Marfuri (BRM) a finalizat licitatia deschisa, urmata de strigarea libera a pretului, pentru achizitionarea de catre Agentia Nationala pentru Locuinte a materialelor de constructii in vederea reconstruirii locuintelor distruse de calamitati in judetele Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures, la care au participat 11 firme.
Comisia de analiza a decis descalificarea a 3 din cele 14 firme care au depus oferte, intrucat doua dintre acestea nu au prezentat toate documentele solicitate, iar una nu a depus oferta tehnica.

Valoarea totala de adjudecare pentru achizitionarea materialelor necesare, respectiv armatura – otel beton, ciment, lemn (cherestea), balast si nisip, a fost de peste 13,7 milioane lei (fara TVA). Fata de preturile de pornire la licitatie, ANL a economisit peste 1,8 milioane lei, cea mai semnificativa diferenta favorabila de pret obtinandu-se la balast: de la 43,16 lei/mc s-a obtinut un pret final de 27, respectiv 28 lei/mc.

In urma desfasurarii licitatiei, Comisia de analiza a stabilit ca si castigatoare ale dreptului de a incheia contractul cu Agentia Nationala pentru Locuinte pentru furnizarea de materiale de constructii societatile Baduc, Negura, Bacon, Asiri International.

Potrivit documentatiei, Agentia Nationala pentru Locuinte isi rezerva dreptul ca, la contractare, sa modifice cantitatile solicitate cu maxim 50% in plus sau in minus.

BRM nu a perceput comision pentru licitatia destinata achizitionarii materialelor de constructii, se arata in comunicatul institutiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri