Casa de brokeraj KBC Securities Romania a revenit pe prima pozitie in topul celor mai active case de brokeraj de la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), dupa valoarea tranzactiilor intermediate in august, fiind urmata de ING Bank - Sucursala Bucuresti si de BT Securities, arata datele Bursei.
KBC Securities Romania a intermediat in august tranzactii cu actiuni si obligatiuni in valoare totala de 203,88 milioane lei, reprezentand 18,53% din valoarea totala a tranzactiilor realizate la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit NewsIn.

Pe locul al doilea in topul intermediarilor la BVB din luna august s-a aflat ING Bank - Sucursala Bucuresti, care a intermediat 9,6% din tranzactiile realizate pe Bursa, in valoare totala de 105,6 milioane lei, podiumul fiind completat de BT Securities, cu tranzactii de 76,63 milioane lei.

Urmatoarele clasate au fost casele de brokeraj UniCredit CAIB Securities, cu un rulaj de 62,09 milioane lei, si Raiffeisen Capital & Investment, care a intermediat tranzactii in valoare de 44,51 milioane lei.

In iulie, casa de brokeraj Raiffeisen Capital & Investment ocupase primul loc in topul celor mai activi intermediari, cu tranzactii de 186,94 milioane lei, pozitia secunda fiind ocupata de HTI Valori Mobiliare, cu o valoare tranzactionata de 174,66 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri