Transilvania Constructii (COTR) se asteapta sa inregistreze in acest an un profit net de 2,7 milioane de lei, de doua ori mai mic decat castigul din 2008, de 5,53 milioane lei.
De asemenea, compania de constructii si-a bugetat pentru 2009 o cifra de afaceri de 46,62 milioane lei, cu 21% mai redusa decat cea obtinuta anul trecut.

Actionarii au stabilit in cadrul AGA sa amane discutiile despre planul de investitii pentru acest an si a surselor de finantare din cauza situatiei economice actuale.

Actiunile firmei de cosntructii au intrat din 11 iulie 2008 la cota Bursei, dupa transferul de pe piata Rasdaq. Transilvania Constructii Cluj are un capital social de 23,41 milioane lei, divizat in 709.520 actiuni, cu o valoare nominala de 33 lei.

Actionarii principali ai companiei sunt Gabriela Timofte, care controleaza 30,44% din capitalul social, Mircea Timofte, cu 30,13%, SIF Banat-Crisana (SIF1), cu 19,04%, si Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), care detine 3,17% din actiuni.

Compania are o valoare de piata de 24,09 milioane lei (5,75 milioane euro), potrivit cotatiei de 35,1 lei/actiune, stabilita in sedinta bursiera de ieri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri