SIF Transilvania (SIF3) a anuntat ca a subscris obligatiuni emise de Romradiatoare Brasov in valoare de 1,9 milioane lei, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Subscrierea celor 760.000 obligatiuni, cu o valoare nominala de 2,5 lei, a avut loc in cadrul ofertei exclusive adresate actionarilor societatii.

Romradiatoare Brasov este o societate necotata, de tip inchis, fiind controlata de SIF Transilvania in proportie de 76,5%. SIF3 detine 141 de societati de de tip inchis in portofoliul sau, potrivit informatiilor publicate pe site-ul companiei.

Romradiatoare a fost infiintata in 1926 sub denumirea de "Ancora Romana", ca producator de cabluri de tractiune.

Societatea s-a specializat mai tarziu in executia de schimbatoare de caldura, iar, in prezent, produce radiatoare de racire, incalzire, ulei si aer-aer, pentru autovehicule, autoturisme, minibuze, camioane, autobuze, tractoare, masini agricole, locomotive si grupuri stationare.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri