Bursele europene au incheiat sedinta de ieri in usoara crestere, in special ca urmare a aprecierilor inregistrate de titlurile bancare, sprijinite de discursul presedintele Federal Reseerve, Ben Bernanke, care a dat asigurari ca nu va creste dobanzile inainte de vreme.
Astfel, indicele FTSE 100, al bursei din Londra, a urcat cu 0,52%, pana la 5.342,92 puncte, indicele DAX, al pietei din Frankfurt, a castigat 0,20%, la 5.615,51 puncte, iar indicele CAC 40, al bursei din Paris, a crescut cu 0,23% pana la 3.715,68 puncte, scrie NewsIn.

Presedintele Federal Reserve, Ben Bernanke, a declarat in fata legislativului american ca revenirea economiei Statelor Unite nu a intrat inca pe un traseu stabil, motiv pentru care ratele de dobanda apropiate de zero sunt inca necesare.

Pe Wall Street, principalii indici inregistrau usoare cresteri in jurul orei 19:15, ora Romaniei: Dow Jones crestea cu 0,79%, indicele compozit Nasdaq avansa cu 0,95%, iar indicele mai extins S&P 500 castiga 0,76%.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri