Casa de brokeraj Tradeville a obtinut in primul semestru al anului o cifra de afaceri de 2,86 milioane lei (0,67 mil. euro), in usoara crestere fata de cele 2,78 milioane lei inregistrate in perioada similara din 2009, potrivit unui comunicat al companiei.
In aceeasi perioada, societatea a obtinut un profit net de 158.800 lei, cu 53% mai mare decat rezultatul din primele sase luni ale anului trecut. Numarul de conturi totale a urcat cu 12% in primele sase luni, la 7.824.

“Principalul factor de sustinere a cifrei de afaceri a fost politica de comisioane practicata, acestea fiind aplicate in functie de cel mai avantajos criteriu pentru client: rulaj sau portofoliu si, cel mai important, cumularea tranzactiilor efectuate pe BVB si pe Sibex in vederea stabilirii comisionului pe fiecare din aceste piete”, se arata in comunicatul Tradeville.

Casa de brokeraj a intermediat in primul semestru tranzactii la Bursa de Valori Bucuresti in valoare de 240,87 milioane lei, iar pe piata derivatelor a BVB schimburile s-au ridicat la 6,16 milioane lei, fiind incheiate 1.460 de contracte.

Pe piata de la Sibiu, Tradeville se plaseaza pe prima pozitie in primele sase luni, dupa ce a incheiat 314.122 de contracte, cu o valoare totala de 617,9 milioane lei.

Bilantul Tradeville la sase luni

• lansarea unei noi platforme de tranzactionare a contractelor pentru diferenta (CFD) – Startrade 360 – in doua versiuni: web si desktop;

• lansarea versiunii Demo pentru platforma Startrade 2.0;

• deschiderea unei agentii la Cluj-Napoca.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri