Fondul de investitii olandez MEI Roemenie en Bulgarije are o detinere de 6,6% din producatorul de conducte de gaze si petrol Condmag Brasov (COMI), conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Astfel, fondul de investitii detine 15,13 milioane de actiuni ale companiei. In urma acestui anunt, actiunile COMI au crescut cu 1,99%, la 0,77 lei, pe rulaje de 187.300 lei.

Conform raportului fondului olandez de la finalul lunii iulie, participatia in cadrul Condmag est de 13,4%.

La sfarsitul lui iulie, MEI Roemenie en Bulgarije plasamentele pe companiile romanesti de 13,06 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri