Guvernul Romaniei a aprobat constuirea a 1.400 de apartamente pentru tineri, proiect ce urmeaza sa faca parte din programul „Locuinte pentru tineri”, derulat prin intermediul Agentiei Nationale pentru Locuinte.
Potrivit Guvernului Romaniei, au fost aprobati indicatorii tehnico-economici pentru realizarea a 1.400 de apartamente pentru tineri.

Constructiile vor fi realizate in sectorul 2 din municipiul Bucuresti si fac parte din Programul „Locuinte pentru tineri”, derulat prin intermediul Agentiei Nationale pentru Locuinte.

Valoarea totala investitiei depaseste 290 de milioane de lei, iar finantarea se face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, din bugetul local, precum si din alte surse legal constituite.

De asemenea, au fost aprobati indicatorii tehnico-economici si pentru realizarea unor spatii de invatamant si spatii administrative pentru Rectorat la Universitatea din Bucuresti. Este vorba de un total de 7.340 de metri patrati, pe terenul aflat in proprietatea Universitatii, situat in Soseaua Panduri.

Valoarea totala a investitiei din Panduri se ridica la peste 40 de milioane de lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri