Tot mai multe companii din Romania apeleaza la serviciile unei firme specializate in proiectarea, executarea si livrarea unor solutii pentru birouri. Insa, pe langa frumusetea, aspectul si confortul obtinute exista si un pret pe masura. Dar la ce suma se poate ridica un astfel de serviciu?
Atunci cand vine vorba despre imaginea unei companii, firmele pot scoate din buzunar sume cuprinse intre 10.000 si 1 milion euro in functie de spatiul de care dispun, de solutiile pentru birou de care au nevoie cat si de materialele folosite, spun reprezentantii grupului Bene, unul din principalii jucatori ai industriei mobilierului de birou.

“Cred in potentialul Romaniei intr-o astfel de industrie datorita simtului estetic dezvoltat. Romanii un simt deosebit pentru imagine, culoare si design”, sustine Wolfgang Neubert, membru in consiliul director al Bene, responsabil pentru vanzari si marketing la nivel international.

Sediile ING Bank, Volksbank, Reiffesen, BCR, UniCredit, OTP Bank sunt doar cateva nume din lista clientilor grupului austriac pentru care Bene asigura mobilierul de birou.

In 2011, compania a avut zece proiecte importante pe care le-a livrat in Romania dintr-un total de 150 realizate in cei 14 ani de cand activeaza pe piata locala. Peste 90% din clientii Bene din tara noastra sunt companii internationale.

In acest an, 76% din activitatea Bene reprezinta exporturile, comparativ cu 2010 cand acestea se situau la nivelul de 65%.

Veniturile companiei in 2010 s-au ridicat la peste 170 milioane euro. Pe plan local, Bene a realizat in 2010 venituri de 900.000 euro, iar anul acesta va inregistra o crestere a veniturilor la 1 milion de euro, potrivit estimarilor companiei.

Produsele realizate de Bene in Austria se pot personaliza, iar termenul de livrare poate dura de la 3 la 10 saptamani, in functie de complexitatea procesului de fabricatie.

Grupul Bene, unul dintre liderii mondiali ai industriei mobilierului de birou, prezent pe piata din Romania din 1998, realizeaza produse si asigura servicii unora din cele mai importante banci si filiale ale gigantilor din domeniul bancar in tara noastra, dar si grupurilor din industria IT, real estate sau consultanta

Compania este listata la bursa din Austria si este prezenta in 36 tari la nivel mondial numarand peste 1.200 angajati. Pe plan local, competitorul direct al Bene este COS (Corporate Office Sollutions).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri