Constructia Tokyo Sky Tree a fost finalizata, japonezii reusind sa creeze cel mai inalt turn din lume. Tokyo Sky Tree detine recordul pentru cel mai inalt turn, mai inalt decat Canton Tower, si cea mai inalta structura de pe o insula, peste Taipei 101, noteaza 9AM.ro.
Turnul are o inaltime de 634 de metri si este cea de-a doua cladire ca marime din lume, dupa Burj Khalifa din Dubai, potrivit BBC.

Totusi, Tokyo Sky Tree detine recordul pentru cel mai inalt turn, mai inalt decat Canton Tower, si cel pentru cea mai inalta structura de pe o insula, peste Taipei 101.

Desi este finalizata, cladirea nu va fi deschisa publicului decat in luna mai, deoarece constructorul vrea sa finalizeze interiorul magazinelor, precum si alte facilitati.

Sursa foto: www.tokyo-skytree.jp.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri