SAP Romania, filiala locala a grupului german, are in plan angajarea a 150 de persoane in acest an, dupa ce si-a extins operatiunile din Bucuresti si a inchiriat un nou sediu in Timisoara, ambele tranzactii de inchiriere fiind asistate de consultantul imobiliar Jones Lang LaSalle.
In Bucuresti, SAP si-a extins suprafata de birouri ocupata in proiectul S-Park (foto sus) de la Piata Presei, ajungand de la 1.400 mp la 1.850 mp, iar in Timisoara a inchiriat 800 mp in complexul de birouri City Business Centre (CBC).

Compania vizeaza si alte regiuni pentru a continua expansiunea in orasele mari din Romania, pe lista fiind Cluj-Napoca si Iasi. Centrele din Romania vor oferi de servicii de consultanta IT pentru clienti din Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA).

"SAP a decis sa profite de oportunitatile existente in regiunea de vest a Romaniei, cum ar fi forta de munca specializata, si de interesul pentru dezvoltarea economica a regiunii, alaturandu-se corporatiilor din IT si Telecom, servicii bancare si de audit, care au intrevazut potentialul orasului si si-au stabilit operatiunile in Central Business Centre Timisoara (foto jos)", spune Lori Collin, sefa departamentului de tenant tepresentation al Jones Lang LaSalle.
SAP intentioneaza sa angajeze peste 150 de specialisti in acest an, in Timisoara si Cluj, in cadrul unui program de recrutare elaborat in cooperare cu Universitatea Politehnica Bucuresti, Academia de Studii Economice Bucuresti, Universitatea Babes Bolyai din Cluj, Universitatea de Vest Timisoara, Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, potrivit lui Gheorghe Olteanu, directorul centrului nearshore SAP din Romania.

S-Park, cladirea in forma literei „H”, este structurata pe 6 niveluri si ofera 430 de locuri de parcare. Cladirea a fost dezvoltata de compania Primavera Development si vanduta in faza de proiect catre Immofinanz in 2007, intr-o tranzactie coordonata de Jones Lang LaSalle, care a actionat in numele vanzatorului.

Anul trecut, departamentul de tenant representation (n.r: reprezentare exclusiva a chiriasilor ) al Jones Lang LaSalle a ajuns la aproape 13% din cota de piata din volumul tranzactiilor incheiate exclusiv in numele chiriasilor, respectuv peste 22.000 mp tranzactionati doar in Bucuresti, potrivit companiei.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri