Retailerul britanic de fashion New Look va deschide pe 30 martie al cincilea magazin din Romania si primul din Oradea, in mallul detinut de omul de afaceri Gabriel Popoviciu.
Cel de-al cincilea magazin New Look din Romania va avea o suprafata 480 mp si va fi situat in corp D din Oradea Shopping City.

Printre chiriasii mallului Oradea Shopping City se mai numara: Domo, Levis, Fox, Eponge, Intersport, Kenvelo, Bigotti, Altinbas, Toyplex, Famous Brands (cu marci precum Calvin Klein, Miss Sixty sau Polo Ralph Lauren), si V46 Outlet (cu Alexander McQueen, Armani Collezioni, Lanvin, Christian Dion, Roberto Cavalli, Yves Saint Laurent si Jimmy Choo).

Firma Shopping Center Holding, controlata de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, a preluat in 2010 centrul comercial Tiago Mall Oradea, aflat in faliment, pentru suma de 30,5 milioane de euro plus TVA. Compania a anuntat ca va investi inca 20 milioane de euro pentru a deschide mall-ul in acest an, sub denumirea de Oradea Shopping City.

Mallul a fost deschis in luna octombrie 2011, avand un grad de ocupare de 70%.

New Look mai are magazine in Bucuresti (AFI Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City), Cluj-Napoca (Polus Center) si Constanta (Maritimo Shopping Center si urmeaza sa deschida in mallul Palas din Iasi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri