Unilever, una dintre cele mai mari companii pe piata bunurilor de larg consum la nivel mondial, prezenta si in Romania, va ramane inca cinci ani din cladirea Baneasa Business &Technology Park , dezvoltata de omul de afaceri Gabriel Popoviciu in nordul Capitalei.
Unilever a prelungit cu incacinci ani contractul de inchirere pentru cei aproximativ 2.500 metri patrati de birouri ocupati in cladirea Baneasa Business &Technology Park, a anuntat consultantul imobiliar Cushman & Wakefield, care a reprezentat compania in aceasta tranzactie.

"Unilever ocupa acest spatiu inca din anul 2007. Discutiile pentru renegocierea si prelungirea contractului au inceput la sfarsitul anului 2011 si au fost finalizate in luna iunie 2012”, a declarat Andrei Birsan, directorul departamentului de birouri in cadrul Cushman & Wakefield Romania.

Baneasa Business & Technology Park are o suprafata inchirabila de 26.000 metri patrati, printre chiriasii sai numarandu-se: DuPont, BMW, Eaton, Adidas, Nokia Siemens Networks, Rovere, Wienerberger, Sanador, Subaru Motors si Romtelecom.

Gradul de ocupare in Baneasa Business & Technology Park este de 90%, majoritatea companiilor fiind multinationale care deja si-au prelungit contractele de inchiriere, potrivit Cushman & Wakefield.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri