Compania germana Maurer&Kasper, care deruleaza proiecte rezidentiale in Cluj-Napoca, Brasov si Reghin, intentioneaza sa investeasca circa 2 milioane de euro pentru constructia unei zone rezidentiale in Sibiu.

Cartierul rezidential "Avantgarden" ar urma sa fie format din mai multe blocuri si va oferi 100 de apartamente, la standarde modrene. in ceea ce priveste locatia viitoarei zone rezidentiale, conducerea companiei s-a orientat catre zona strand, in vecinatatea blocurilor ANL din Sibiu.

Potrivit lui Simon Maurer, asociat al companiei Maurer&Kasper, proiectul se afla inca in stadiu de analiza. Derulam in prezent un proiect important in Brasov, dar ne-am gandit si la Sibiu, ca posibila locatie pentru investitie. Am depus solicitare pentru obtinerea certificatului de urbanism si proiectul se afla in stadiu preliminar", a declarat pentru NewsIn Maurer. El considera ca Sibiul este o zona propice pentru dezvoltarea unor afaceri de tip imobiliar, mai ales datorita dezvoltarii sale economice accelerate din ultimii ani.

Acesta ar fi cel de-al saselea ansamblu rezidential care se ridica in jurul orasului Sibiu. Celelalte cinci proiecte, aflate in diferite stadii de constructie, sunt localizate in sura Mare, sura Mica, zona Calea Dumbravii, zona Turnisor si iesirea spre Cisnadie.

In total, valoarea estimata a celor sase proiecte rezidentiale trece de 32 de milioane de euro. Construirea celor sase ansambluri rezidentiale aduce peste 600 de noi locuinte pentru sibieni, apartamente, case sau vile de lux.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri