Dezvoltatorul sibian Oasis Retail & Development Consulting, cu o experienta de 14 ani pe piata de proiecte comerciale din Romania, a demarat lucrarile de constructie ale proiectului Prima Shops din Oradea.

Viitorul proiect comercial din Oradea, ce va necesita o investitie totala de 12 milioane de euro, ar urma sa deserveasca o zona de acoperire de circa 60.000 de locuitori, in timp ce la o distanta de 10 minute de mers cu masina, ar urma sa fie la indemana unui numar de peste 150.000 de persoane.

“Oradea are o rata a somajului de numai 3,6%, fiind una dintre cele mai mici la nivelul tarii, in timp ce venitul mediu pe cap de locuitor este peste media nationala, iar avantajele de a fi si un important centru universitar, au condus la decizia de a dezvolta aici proiectul Prima Shops”, a declarat Kurt Wagner, actionar in cadrul Oasis Retail & Development Consulting.

In opinia sa, dezvoltarea orasului Oradea din ultimii ani a fost una spectaculoasa, ceea ce a facut ca interesul investitorilor sa creasca intr-un ritm accelerat.

“Parcurile industriale din oras au creat atat locuri de munca, dar si noi investitii, ceea ce indica un apetit bun pentru consum si o cerere mai mare de spatii moderne de comert”, a mai spus Kurt Wagner.

Proiectul comercial Prima Shops din Oradea ar urma sa fie finantat in totalitate din fonduri proprii, iar termenul de finalizare al primei faze a proiectului a fost stabilit pentru primavara anului viitor (martie 2017), in timp ce a doua faza, ce va adauga inca 5.000 mp, va fi livrata in T4 din cursul anului viitor. Suprafata totala inchiriabila a primei faze se va ridica la 5.000 mp, in timp ce suprafata totala la finalizarea celor doua faze ale proiectului Prima Shops va fi de peste 10.000 mp.

“Vrem sa aducem branduri noi de moda, frumusete, articole de incaltaminte, articole sportive, librarie, electronice, dar si produse destinate copiilor populatiei din Oradea si ne asteptam ca la deschidere sa fie inchiriat in totalitate”, a mai adaugat Kurt Wagner.

Oasis Retail & Development Consulting este un dezvoltator cu experienta de 14 ani pe piata centrelor din Romania, avand la activ peste 70 de proiecte finalizate pe o suprafata de 1,5 milioane de metri patrati de teren. Actionarii companiei sunt Klaus Reisenauer si Kurt Wagner, doi antreprenori cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, atat in piata locala, cat si in Europa centrala si de Est.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri