Proiectul Veranda Mall, pariul de 60 milioane de euro al familiei Pogonaru, isi va deschide portile in a doua parte a acestei saptamani, urmand sa incheie a doua mare inaugurare a unui proiect comercial de mari dimensiuni din Capitala, dupa ce la inceputul toamnei proiectul ParkLake din cartierul Titan si-a deschis portile.

Lucrarile la Veranda Mall se afla pe ultima suta de metri, asta deoarcere joi, pe 27 octombrie, va avea loc deschiderea oficiala a proiectului comercial ce dispune de o suprafata inchiriabila de circa 30.000 mp.

Proiectul Veranda Mall se afla in imediata apropiere a zonei Obor, una cu traditie si recunoscuta pentru comert de sute de ani. Verada Mall Obor se afla pe strada Ziduri Mosi.

La deschidere, proiectul din spatele Pietei Obor va fi cel mai reprezentantiv centru comercial din zona, acesta urmand sa deserveasca unui numar de peste 400.000 de locuitori ai cartierelor Obor, Colentina, Stefan cel Mare sau Mosilor.

Pe langa ancora principala a centrului comercial, reprezentata de Carrefour, care va avea un magazin de 11.000 mp, in Veranda Mall se vor mai regasi si H&M, cu o suprafata inchiriata de aproximativ 2.000 de mp, urmat de CCC cu peste 500 mp si Deichman cu aproximativ 450 mp. Alte branduri ce se vor regasi in centrul comercial Veranda sunt: Pimkie, Triumf, Lora Shoes, Zaza, Le Cashmere Heritage, alaturi de nume precum Pepco, Yves Rocher, Optiblu, Luxury Avenue, Me2You, DM, shop-ul pentru animale Petmag, libraria Diverta si farmacia Sensiblu.

Un mall de proximitate, dar fara cinema

Intr-o prima etapa a dezvoltarii proiectului comercial, Veranda Mall nu va beneficia si de un cinematograf, insa discutii avansate se poarta in acest sens pentru ca locuitorii din zona sa poata beneficia de un spatiu modern de petrecere a timpului liber.

“In modul in care am proiectat spatiul comercial nu am inclus si un cinematograf, dar acesta va fi pe lista in al doilea val investitional, avand suficient spatiu pentru incorporarea unei zone de entertainment”, a declarat Andrei Pogonaru, coordonatorul proiectului Veranda Mall.

Cum arata Veranda Mall, cu numai cateva luni inainte de deschidere


Andrei Pogonaru (31 de ani) este coordonatorul proiectului Veranda Mall Obor si fiul omului de afaceri Florin Pogonaru, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori de pe plan local, cu activitati in zona fondurilor de capital, tranzactii bursiere si investitii pe piata imobiliara.

Proiectul Veranda Mall Obor este coordonat in totalitate de tanarul Andrei Pogonaru prin compania Prodplast Imobiliare. Fiul omului de afaceri Florin Pogonaru este absolvent al Universitatii Cambridge din Marea Britanie, iar inca de la 16 ani a fost plecat la studii in strainatate, fiind implicat in proiectul viitorului centru comercial de mai bine de 5 ani de zile.

Principalele centre comerciale din Bucuresti sunt Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni, Mega Mall ori Sun Plaza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri