Proiectul Bella Park1, situat in Cluj Napoca, a fost extins pana la 90 unitati locative si a necesitat o investitie de 7 milioane euro, a declarat pentru NewsIn directorul executiv al trustului CRE, Diana Calfa.

Investitia in Bella Park2 este estimata la 7 milioane de euro si va fi finalizata in primavara anului 2008. Aceasta suma poate fi depasita, in functie de finisajele utilizate, intrucat multi clienti prefera sa-si personalizeze locuinta. 80% dintre acestia prefera mobilierul din Italia, a precizat directorul executiv al trustului CRE, Diana Calfa. Trustul a incheiat contracte cu importatori din Romania in ceea ce priveste mobilierul si alte accesorii de decoratiuni interioare.

Valoarea totala a investitiei in cartierul de lux Bella Park, inclusiv extinderea (Bella Park2), se ridica la 20 milioane euro. Pe langa unitatile locative, acesta include un club de relaxare cu piscina, dar si terenuri de tenis. Proiectul urmeaza sa fie finalizat la sfarsitul lunii august 2007.

Cea mai ieftina locuinta in acest ansamblu este un apartament cu doua camere, de circa 80 metri patrati construiti, care se ridica la 91.000 euro, plus TVA. La polul opus se afla un apartament tip "penthouse", de circa 300 metri patrati, cu trei camere si terasa, la 300.000 euro, plus TVA.

Trustul CRE este un grup de companii cu actionariat roman-american-olandez de investitii si dezvoltare imobiliara, specializati in constructia de ansambluri rezidentiale de case si managementul investitiilor imobiliare.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri