Sindicatul Impact al salariatilor din BRD - Groupe Societe Generale intentioneaza sa construiasca o casa de vacanta pentru membrii organizatiei in zona Brasov, a carei valoare, cu teren inclus, sa fie de maximum 550.000 de euro, a declarat presedintele sindicatului, Cristian Mocanu.

"In toamna acestui an vom supune aprobarii posibilitatea contractarii unui credit de 480.000 de euro la Consiliul de Coordonare, avand in vedere ca avem deja un fond de aproximativ 70.000 euro pentru teren", a precizat Mocanu, citat de NewsIn. El a subliniat ca prima optiune in alegerea creditorului va fi BRD - Groupe Societe Generale, insa nu este exclus sa acceseze imprumutul de la alta banca, daca dobanda anuala efectiva (DAE) este mai mica. Creditul urmeaza sa fie achitat din cotizatiile lunare platite de cei 3.000 de membri ai sindicatului, in valoare de 10 lei pe luna de persoana. Cristian Mocanu a precizat ca fiecare membru isi poate petrece o vacanta de o saptamana, cu familia sau prietenii.

In ceea ce priveste rezervarile pentru casa de vacanta, acestea se vor face din timp, pe un site al organizatiei care urmeaza sa fie construit in acest sens. Casa de vacanta va avea cel putin 12 camere, cu un mic teren de sport, astfel incat membrii sindicatului sa dispuna de maximum de confort, a mai spus presedintele sindicatului.

In prezent, sindicatul Impact pregateste un act aditional privind evaluarea angajatilor, urmand ca acesta sa fie negociat cu patronatul bancii pana cel tarziu la jumatatea lunii iulie. Acesta va cuprinde criterii si mecanisme de evaluare pentru angajati, precum si modul in care rezultatele acestora sunt interpretate pentru promovari sau ajustari salariale.

Federatia Sindicatelor din Asigurari si Banci (FSAB), afiliata la CNS Cartel Alfa, numara 7.700 de membri si este constituita din sase sindicate din cadrul companiilor din asigurari si banci: Asirom, Asiban, Bancpost, Impact BRD - Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank si UPA- Romania din cadrul Unicredit. FSAB este afiliata international la Federatia Mondiala a Angajatilor Functionari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri