Arco Real Estate, unul dintre cele mai mari grupuri de operatiuni imobiliare din tarile Baltice, deschide un birou la Timisoara, dupa ce anul trecut a intrat pe piata romaneasca, deschizand un birou in capitala, ca parte a politicii de extindere
Arco Real Estate Consulting va avea in Timisoara, pentru inceput, pe langa personalul de baza, si un numar de trei brokeri printre care si directorul de sucursala. Biroul din Timisoara va oferi servicii de consultanta si brokeraj imobiliar, iar, in viitor, va avea si o divizie de evaluare.

"Intrarea Arco pe piata din Timisoara nu este una speculativa, ci vine ca o decizie naturala de extindere a companiei in toata tara. Ne dorim sa ramanem in Romania pe termen nelimitat", a declarat CEO Arco Real Estate Consulting, Ciprian Lopata . "Ne propunem sa aducem un plus de valoare serviciilor deja existente pe piata si sa realizam lucruri care sa ne reprezinte in viitor. Investim atat cat este necesar pentru dezvoltare", a adaugat Ciprian Lopata.

Arco Real Estate isi doreste sa devina o agentie imobiliara cu acoperire nationala si va investi, pana in 2008, peste cinci milioane de euro in extinderea retelei de birouri si in consultanti imobiliari. Compania intentioneaza sa angajeze aproximativ 100 de consultanti imobilari, pana la sfarsitul anului 2007, urmand ca, in 2008, numarul acestora sa ajunga la 300.

La nivel international, Arco Real Estate va mai deschide, in aceasta perioada, birouri in orasul Klaipeda din Lituania si in Varna, Bulgaria.

Arco Real Estate Consulting este o companie imobiliara infiintata in Romania in octombrie 2006. Actionarii Arco sunt Arco Vara AS, una dintre cele mai importante grupuri din domeniul imobiliar din tarile Baltice si IPC Real Estate, o companie internationala de investitii imobiliare. Romania este cea de-a sasea tara unde grupul este prezent, dupa ce a deschis operatiuni in Estonia, Lituania, Letonia, Ucraina si Bulgaria.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri