Seven Hills, divizia imobiliara a grupului BSG (Beny Steinmetz Group), are in dezvoltare pe piata locala proiecte imobiliare rezidentiale in valoare de aproximativ 500 milioane euro, suma pe care isi propune sa o dubleze in urmatorii doi ani, intentionand, totodata, sa-si largeasca portofoliul investitional cu proiecte de birouri si comerciale.
Seven Hills este dezvoltatorul complexului rezidential West Park din zona Militari, demarat in urma cu aproximativ un an si aflat intrat in prezent in cea de-a doua faza de constructie si vanzare. "Pe langa proiectul West Park Residential, BSG, prin subsidiara Seven Hills, va dezvolta in Romania si alte proiecte rezidentiale in zona Pantelimon si in cateva zone centrale din Bucuresti, iar in momentul de fata dezvolta in Ploiesti proiectul rezidential Central Gardens", a declarat Moshe Agavi, Country Manager BSG.

"In prezent, ne axam pe dezvoltarea de proiecte rezidentiale dar vom incepe, in viitorul apropiat, dezvoltarea si de proiecte office si comerciale in Bucuresti, precum si in principalele orase ale tarii", a adaugat Agavi, care a precizat ca, in prezent, grupul pe care il conduce mai are in proiect constructia a 2 - 3.000 de vile in Saftica si Corbeanca.

BSG (Beny Steinmetz Group) este un investitor israelian cu o experienta de 25 de ani in domeniu si cu numeroase investitii imobiliare in toate colturile lumii. In ultimii 15 ani, grupul a dezvoltat proiecte imobiliare in America de Nord si in Europa Centrala si de Vest. In ultimii 6 ani, BSG a dezvoltat proiecte rezidentiale in Europa Centrala si de Est care cuprind peste 11.000 de unitati rezidentiale, precum si echivalentul acestora in spatii comerciale si de birouri.

Activitatea BSG cuprinde 4 sectoare: resurse naturale (BSG Resources, BSG Energy, Bateman Engineering); imobiliare (5 Mounts Properties, Scorpio (BSG) Ltd.); diamante (Grupul de Companii Steinmetz Diamond); piete de capital (Managementul financiar, titluri/obligatiuni, investitii alternative).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri