Compania britanica Parkridge isi va intensifica operatiunile in regiune, mai ales in Bulgaria unde ar putea construi opt centre comerciale, dar si in Romania unde se va concentra pe dezvoltarea de spatii industriale, potrivit sofiaecho.
Desi planul initial de dezvoltare al companiei se concentra pe piata poloneza, reprezentantii Parkridge considera ca exista oportunitati foarte bune si in Bulgaria si Ucraina, unde segmentul imobiliar nu este inca saturat.

"Mai multe centre de retail au fost dezvoltate in Varsovia de cand Parkridge a patruns pe piata poloneza, ceea ce inseamna ca in curand se va ajunge la o saturatie", a declarat fondatorul si directorul executiv al companiei, John Cutts. Acesta a adaugat ca o situatie similara se intampla si Republica Ceha, unde a scazut puterea de absortie de noi centre comerciale .

Strategia de extindere adoptata de Parkridge vizeaza orasele mai mici, cu o populatie cuprinsa intre 100.000 si 200.000 de locuitori, unde competitia pentru spatiile de retail este limitata. Compania va aplica aceasta strategia pentru pietele din Bulgaria si Ucraina. De asemenea, dezvoltatorul britanic vizeaza Romania si Rusia pentru construirea de noi spatii industriale.

Parkridge este o companie privata de dezvoltare si este alcatuita din mai multe activitati corporatiste care se axeaza pe sectoare individuale ale pietei de dezvoltare a proprietatilor si de investitii.

Din sediile din Marea Britanie, Polonia, Franta, Germania, Italia, Rusia, Spania, Ungaria si Luxemburg, activitatile companiei Parkridge includ depozitare industriala, parcuri logistice, depozitare pentru produse cu amanuntul, centre comerciale, programe de uz mixt, constructii rezidentiale si comerciale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri