Dezvoltatorul Jupiter Group, controlat de un investitor britanic, a inaugurat astazi centrul comercial Jupiter City din Pitesti, in urma unei investitii de 42 milioane de euro. Jupier City are o suprafata inchiriabila de 37.000 mp, la care se vor adauga alti 6.000 mp in cadrul celei de-a doua faze de dezvoltare din urmatoarele opt luni.
Situat la intersectia Autostrazii Bucuresti-Pitesti cu Drumul National 65B, Jupiter City are ca principale ancore Carrefour, Praktiker, Media Galaxy si Mobexpert, gazduind pe langa aceastea, 50 de branduri precum: Sephora, Intersport, Leonardo, Bam Boo, Optiplaza, Meli Melo, Takko, Lee Cooper, Steilmann, Fornetti, Internity, Veer Sport, Nissa, Mondex, Teen, Eurokids, Arsis, Columbia, Adam’s, Moa, Inmedio, Unique Art, Adam, Optiblu, Gloria Jean’s Coffees, Say, Z si Colosseum.

Jupiter City este al treilea centru comercial din Pitesti, concurand cu Euromall si parcul comercial care include hipermarketul Auchan si magazinul Bricostore. Arhitectul proiectului a fost compania Chapman Taylor, iar agentul de leasing este compania Retail Group.

Potrivit Retail Group, in centrul comercial al orasului Pitesti, chiriile variaza intre 30 si 50 euro/mp/luna pentru suprafete cuprinse intre 100 si 200 mp, iar pentru suprafetele mai mari de 200 mp, chiriile variaza intre 20 si 30 euro/mp/luna.

Centrul comercial este dezvoltat pe o suprafata de 17 hectare si include 42.500 mp de cladire, 37.000mp de suprafata inchiriabila si 1800 de locuri de parcare. Sloganul Jupiter City este “1 destinatie pentru toate cumparaturile tale”.

Jupiter Group Romania este subsidiara dezvoltatorului multinantional Jupiter Group, ce detine o experienta de 20 de ani pe piata imobiliara. In Romania, compania este prezenta din anul 2006 si are in dezvoltare proiecte in valuare de 150 milioane de euro.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri