Firma austriaca de constructii si lucrari publice Strabag negociaza cumpararea companiei imobiliare a grupului german de telecomunicatii Deutsche Telekom, a declarat, marti, un purtator de cuvant al Strabag, conform Reuters.
Deutsche Telekom a confirmat intentia de a vinde compania imobiliara, care detine in Germania 64 milioane mp de spatii imobiliare si care a avut anul trecut venituri de aproximativ 1 miliard de euro.

"Suntem in tratative, insa nimic nu a fost inca stabilit", a informat purtatoarea de cuvant. "Exista si alti ofertanti", a mai adaugat aceasta.

Publicatia Financial Times Deutschland a anuntat, marti, ca vanzarea companiei germane Deutsche Telekom's DeTeImmobilien catre grupul austriac este iminenta, dupa ce companiile germane rivale Hochtief si BilfingerBerger nu s-au mai aratat interesate de licitatie.

Deutsche Telekom a hotarat vanzarea firmei imobiliare DeTeImmobilien, anul trecut, pentru a se putea axa pe domeniul principal de activitate, in conditiile in care, in Germania, veniturile din telecomunicatii sunt in scadere.

Strabag este prezenta pe piata romaneasca, unde, a depus in februarie o oferta pentru construirea soselei de ocolire a municipiului Sibiu si o alta oferta, impreuna cu firma Astrada Concessions, pentru constructia tronsonului Comarnic – Brasov al Autostrazii Bucuresti-Brasov.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri