Plaza Centers a inceput demersurile pentru constructia unui mall desfasurat pe o suprafata de aproximativ 24.000 mp in nord-vestul Slatinei, printr-o investitie de aproximativ 40 milioane euro.
Slatina Plaza va avea o suprafata totala construita de 44.000 mp si va include o parcare de 500 de locuri, pe 4 niveluri. Suprafata inchiriabila de 17.000 mp va fi dispusa pe doua niveluri si va aduce la un loc pentru cei 80.000 de locuitori ai Slatinei, dar si pentru cei din orasele invecinate: un supermarket, un magazin de electronice si electrocasnice, magazine de moda, o zona cu restaurante si cafenele, un loc de joaca pentru copii si un fantasy park.

In prezent, Plaza Centers a depus actele la comisia locala de urbanism si asteapta autorizatia de constructie pentru a incepe lucrarile.

“Slatina este capitala de judet si un oras puternic industrializat, care necesita in acest moment si locuri de petrecere a timpului liber. Vom investi aproximativ 40 de milioane de euro in singurul mall din judetul Olt, pentru a raspunde nevoilor locuitorilor judetului, care nu au in acest moment un loc de distractie si cumparaturi la cele mai inalte standarde din Europa. Estimam ca vom inaugura mall-ul la finalul anului urmator”, a declarat Luc Ronsmans, Country Manager Plaza Centers Romania.

Plaza Centers este unul dintre cei mai importanti developeri de pe piata de real estate din Europa Centrala si de Est. Compania detine un portofoliu de 26 de proiecte finalizate in toata lumea si inca 21 aflate in derulare doar in Europa Centrala si de Est.

Compania a intrat pe piata romaneasca la finalul anului 2006 si pana in acest moment a initiat sapte proiecte de real estate, estimand o investitie de 2 miliarde EUR in patru ani. Cele sapte proiecte sunt situate in Bucuresti, Hunedoara, Iasi, Miercurea Ciuc, Slatina, Targu Mures si Timisoara. Compania intentioneaza sa dezvolte o retea de aproximativ 15 mall-uri in orase din intreaga tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri