Actionarii Rolast Pitesti au aprobat la adunarea generala din 12 august suplimentarea unui credit cu cel mult 31 milioane euro, din care 25 milioane euro ar urma sa fie folositi pentru dezvoltatea unui centru comercial, au anuntat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.
La adunarea generala actionarii au aprobat si incheierea unui contract de antrepriza pentru construirea centrului comercial compus dintr-un magazin de bricolaj, un magazin tip hypermarket si o galerie comerciala.

Restul de 6 milioane euro urmeaza sa fie folositi pentru plata taxei pe valoarea adaugata pe durata constuctiilor, au mai spus reprezentantii.

Creditul contractat la Piraeus Bank urmeaza sa fie garantat prin cesiuni de creanta, gaj pe conturi, ipotecarea terenului sau prin emiterea de bilete la ordin in alb.

Rolast are un capital social de 30,8 milioane de lei, divizat in 308 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. In strucutra actuala a actionariatului Naniero Investments Limited detine 50,59%, Romanian Investments Fund detine 16,22% din capitalul social al companiei, iar Mir Asset Management SRl controleaza 18,08% din capitalul companiei.

Societatea a fost retrasa de la cota Bursei de Valori Bucuresti, iar titlurile Rolast se tranzactioneaza in prezent la categoria necotate, sub simbolul RLS. Potrivit ultimei cotatii, de 0,15 lei, inregistrata in sedinta din 8 august, compania are o valoare de piata de 46,21 milioane lei (13,04 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri