Planul pentru sprijinirea proprietarilor de imobile aflati in dificultate va ajuta intre sapte si noua milioane de familii sa scape de valul de confiscari de locuinte, care a precipitat criza si a contaminat restul economiei americane, potrivit presedintelui Barack Obama, citat de AFP.
"Datorita acestui plan, vom ajuta intre sapte si noua milioane de familii sa-si restructureze sau refinanteze ratele si sa evite confiscarea" locuintelor lor, va declara Obama intr-un discurs prevazut la Phoenix, in Arizona, o regiune deosebit de afectata de criza imobiliara, potrivit NewsIn.

Obama va apara necesitatea unor masuri anuntate tot miercuri de guvernul sau: planul "va impiedica cele mai grave consecinte ale acestei crize sa faca ravagii si mai mari in economia" Statelor Unite, va spune Obama, potrivit textului acestui discurs, publicat de Casa Alba.

"Pana la urma, cu totii platim pretul acestei crize a proprietatii imobiliare. Si vom plati cu totii un pret si mai mare, daca lasam aceasta criza sa se agraveze", va preciza presedintele american, la Phoenix.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri