Dezvoltatorul imobiliar Engel East Europe a anuntat ca va limita operatiunile din Romania si Bulgaria la proiectele deja existente si ca se va concentra asupra proiectelor din Cehia, Ungaria, Polonia si Serbia, potrivit unui articol publicat de Sofia Echo, citat de NewsIn.
Grupul nu planifica niciun nou proiect in Romania si Bulgaria. Avand in vedere deteriorarea conditiilor economice, compania a decis sa directioneze resursele spre proiectele deja existente, de aici decizia de a inceta temporar inceperea unor noi proiecte in Romania si Bulgaria, pentru a continua altele din Europa Centrala.

Engel East Europe este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de proiecte rezidentiale si de birouri din Europa Centrala si de Est. Compania are operatiuni in Polonia, Cehia, Ungaria, Romania, Bulgaria si Serbia.

Engel a estimat ca, de la 1 ianuarie 2009, vor fi incheiate lucrarile la 862 de apartamente si va incepe construirea altor 458, toate in cadrul unor proiecte realizate alaturi de parteneri locali.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri