Compania Apa Nova Bucuresti a inchiriat 869 mp de birouri clasa A in cladirea de birouri Izvor, situata in centrul Bucurestiului, langa Palatul Parlamentului, a anuntat consultantul imobiliar BNP Paribas Real Estate, care a intermediat tranzactia.
Apa Nova va ocupa primul etaj al cladirii Izvor si va utiliza aproximativ 300 mp la parter. Contractul de inchiriere a fost semnat pentru o perioada de 5 ani.

Cladirea Izvor (foto) are aproximativ 800 mp pe fiecare etaj, 100 de locuri de parcare distribuite pe 2 niveluri de subsol si 30 de locuri la suprafata, langa cladire.

Apa Nova Bucuresti este concesionar al serviciilor publice de apa si canalizare din anul 2000, pentru o perioada de 25 de ani.

Compania de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate este prezenta in 25 de tari, inclusiv prin aliantele sale (parteneriate comerciale cu Austria, Canada, Cipru, Statele Unite, Grecia, Irlanda de Nord, Japonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia si Ucraina), avand 125 birouri la nivel mondial.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri