Compania britanica Equest Balkan Properties, care a inaugurat in urma cu un an centru comercial Vitantis Shopping Center, amplasat in cartierul Berceni, a anuntat semnarea a doua contracte de inchiriere cu retailerii House of Art si Fox, pe o suprafata totala de 900 mp.
In prezent, gradul de ocupare al parcului comercial Vitantis Shopping Center este de 94%. Totodatat, proprietarii proiectului au lansat o campanie de marketing care a necesitat o investitie de 625.000 euro si ar trebui sa genereze o crestere a vanzarilor cu 35%.

“Pe langa aceasta campanie, vom investi aproximativ 400.000 euro in facilitarea accesului in parcul comercial Vitantis, actiune ce presupune modificari aduse sistemelor de semaforizare aferente soselei Vitan-Barzesti”, a declarat Vlad Dragoescu, reprezentant al Equest Balkan Properties.

Vitantis are o suprafata totala inchiriabila de 34.219 mp, dintre care 11.392 mp reprezinta galeria comerciala, ce gazduieste branduri precum: Moa, Body Talk, Geox, Sevda, Woman Instinct, Mirano, Lee Cooper, Kenvelo, Reserved, Takko, Intersport, Leonardo, Reno, Meli Melo, Bam Boo, Tom Taylor sau Cropp Town.

Principale ancore ale Vitantis sunt operatorul de bricolaj Praktiker, cu o suprafata de 9.409 mp, reteaua de Mobila Bontas, cu 3.097 mp si Technomarket, cu 3.707 mp.

Equest Balkan Properties este actionar majoritar si in cadrul Technomarket, divizia pentru suprafete mari a retailerului Domo, al doilea jucator pe piata locala de comert cu produse electrocasnice, electronice si IT&C.

Citeste si Equest dubleaza bugetul de marketing pentru Vitantis.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri