Ansamblurile rezidentiale din Bucuresti cu cel mai mare numar de mentiuni in presa scrisa centrala in ultimul an au fost Asmita Gardens, amplasat pe Splaiul Unirii si controversatul Planorama, de pe strada Doamna Ghica, arata o analiza realizata de Mediafax Monitorizare.
Proiecte din estul si nordul Capitalei, finalizate la sfarsitul anului trecut sau in curs de finalizare in prima parte a acestui an, se afla in topul celor mai mediatizate ansambluri rezidentiale din zona Bucuresti-Ilfov in presa scrisa, in ultimele 12 luni.

Astfel, ansamblurile rezidentiale cu cel mai mare numar de mentiuni in presa scrisa centrala au fost: Asmita Gardens (cu circa 6% din numarul total de mentiuni monitorizate), Planorama, Greenfield si Residenz (fiecare cu aproximativ 5% din numarul de mentiuni), Confort City, Rasarit de Soare si Cosmopolis (circa 4,5% fiecare), Blue Tower, Vitan Platinum Towers, InCity Residences si New Town Residence (in jur de 4% fiecare).

Restul de 49,5% dintre mentiunile monitorizate au fost inregistrate de alte 48 de proiecte anuntate de dezvoltatorii imobiliari.

Analiza a fost realizata pe baza unui numar de aproape 1.450 de mentiuni, referitoare la 59 de proiecte rezidentiale, din perioada 1 februarie 2009 – 31 ianuarie 2010. Au fost monitorizate 152 de publicatii centrale (cotidiene, saptamanale, bilunare si lunare).

Citeste si Cate apartamente noi stau la vanzare in Bucuresti.

Sursa grafic: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri