Ministerul Dezvoltarii si Turismului va construi la Cluj-Napoca, in zona Valea Garbaului, un cartier de locuinte cu 2.300 de unitati, pe un teren de 16 ha pe care Primaria Cluj-Napoca urmeaza sa il primeasca de la Ministerul Apararii.
Din cele 2.300 de apartamente, circa 40% - adica 920 de apartamente - vor reveni Ministerului Apararii Nationale care le va preda tinerelor cadre militare care lucreaza in Cluj, informeaza NewsIn.

„Unul dintre programele caruia ii acordam o prioritate deosebita este cel al construirii locuintelor pentru tineri... Una din problemele mari pe care le intampina impreuna cu primariile in derularea progamului de construire de locuinte tip ANL pentru tineri este lipsa terenului, de aceea initiativa acestei colabarari intre ministerul Apararii Nationale - Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si primarii este una binevenita, pentru ca ne da posibilitatea sa avem terenul de care ducem lipsa”, a spus ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea.

Udrea a mai precizat ca proiectul de la Valea Garbaului se va derula pe parcusul a trei ani si va fi un cartier intreg, care va include si zona de servicii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri