Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice a reusit sa furnizeze apa calda doar pentru o ora in sectoarele afectate de intrarea in revizie a doua CET-uri, a declarat, directorul Regiei, Valentin Vitalariu, precizand ca incepe si incarcarea tuturor punctelor termice pentru ca temperatura sa ajunga la parametri, fara a sti insa cand situatia va reveni la normal.

Directorul RADET a precizat ca aproape toti bucurestenii au avut, vineri dimineata, o ora de apa calda, in prezent fiind inceputa incarcarea tuturor punctelor termice, conform News.ro

"In masura in care se incarca toate punctele termice, temperatura ajunge la parametri si apa calda ajunge la toti cetatenii. Daca nu pot sa dau apa calda in parametri, prefer sa nu o mai furnizez”, a spus Vitalariu.

Intrebat cand ar putea reveni la normal situatia, directorul RADET a spus ca nu vrea sa riste avansand o data.

Locuitorii zonelor Colentina si Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei au ramas de miercuri fara apa calda, RADET anuntand ca situatia este urmare a faptului ca nu exista bani pentru reparatii si revizii la reteaua de transport si distributie, dupa ce ELCEN a pus poprire pe conturile regiei.

In replica, ELCEN sustine ca locuitorii din zonele Colentina si Pantelimon nu au apa calda pentru ca RADET a inchis voluntar 75 de puncte termice din sectorul 2.

Sursa foto: Detchart Sukchit / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri