Unul dintre cei patru raniti in explozia de la rafinaria Petromidia a murit la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, unde fusese adus cu o ambulanta. Acesta avea arsuri de gradul III pe 100% din suprafata corpului.

Informatia a fost furnizata de catre purtatorul de cuvant al Spitalului Bagdasar-Arseni, Florian Bica. Barbatul care a decedat avea arsuri de gradul III pe 100% din suprafata corpului. In continuare, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala este internat un barbat care in urma exploziei de la Petromidia a suferit arsuri de gradul II si III pe 25% din suprafata corpului, conforn News.ro.

Ceilalti doi raniti in explozia de la rafinarie - doi barbati de 34 si 58 de ani, care au arsuri de gradul II si III pe 20% si respectiv 24% din suprafata corpului - sunt internati la Spitalul de Arsi din Capitala.

Cei patru raniti in explozia produsa, luni seara, la rafinaria Petromidia din Navodari au ajuns marti dimineata la cele doua spitale din Capitala. Ei au fost adusi cu ambulante dupa ce, inital, fusesera trimise la Constanta doua elicoptere, insa zborurile au fost anulate ca urmare a vremii nefavorabile. Explozia s-a produs, luni seara, in jurul orei 18.00, la rafinaria Petromidia, deflagratia fiind urmata de un incendiu puternic, care a fost stins dupa aproximativ o ora.

Reprezentantii Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU) de la Ministerul Afacerilor Interne declarau pentru News.ro ca doua rezervoare de azot si o pompa de benzina au explodat la rafinaria Petromidia. Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a declarat, luni seara, pentru News.ro, ca dupa discutiile cu managementul Rompetrol, poate spune ca nu exista "riscuri suplimentare pentru propagarea unor alte incidente" la rafinaria Petromidia, la care statul roman este actionar minoritar, cu o participatie de 44,69% din actiuni.

Sursa foto: fam_photo / shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri