Tinerii care isi doresc sa isi dezvolte abilitatile de conducere se pot inscrie pana pe 15 martie in Leaders School, un program de leadership pentru tinerii cu varste intre 18 si 25 de ani.
Cei 30 de participanti vor fi selectati la nivel national si vor avea sansa sa se dezvolte in trei arii: leadership personal, leadership unu-la-unu si leadership-ul echipei.

Inscrierile se fac pe site-ul Leadershipschool.eu pana pe 15 martie, iar programul se va desfasura intre 3-9 aprilie la Poiana Brasov.

Printre participanti se numara: Acad. Constantin Balaceanu-Stolnici; Marius Ghenea, presedinte Fit Distribution; Radu Georgescu, fondator si presedinte al grupului Gecad; Crenguta Rosu, managing partner DC Communication; Rares Manolescu senior trainer Human Invest; Simona Baciu, fondator si managing director International School of Cluj; Andreea Raducan, director de marketing la Fundatia Olimpica Romana, sau Roland Hermann; stomatolog calator.

Programul se va desfasura sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri