Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Romania si din Europa Centrala si de Est, a transportat peste 300.000 de pasageri spre si dinspre Tirgu Mures de la reluarea operatiunilor din 2008.
Pentru a raspunde cererii in crestere pentru transportul aerian in regiune, in luna mai, Wizz Air a alocat o aeronava Airbus A320 la Tirgu Mures, deschizand cea dea 4-a baza operationala din Romania.

Compania opereaza zboruri spre Barcelona, Budapesta, Dortmund, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais si Roma Fiumicino. Biletele au preturi de pornire de la 84 de lei pentru un singur zbor cu toate taxele incluse.

“Pe parcursul traseului spre cei 300.000 de pasageri Wizz Air a contribuit la cresterea economiei din regiune si a facilitat noi oportunitati de angajare”, a declarat Balazs Varro, corporate communications manager Wizz Air.

Incepand cu aceasta luna, Aeroportul din Tirgu Mures imbunatateste experienta pasagerilor prin inaugurarea unui terminal modernizat de 790 de metri patrati care va deservi zborurile catre tari non-Schengen. Cea mai importanta destinatie non-Schengen operata de Wizz Air de la Tirgu Mures este Londra Luton, spre care compania ofera patru zboruri pe saptamana.

Wizz Air a transportat 10,5 milioane de pasageri in ultimele 12 luni. Flota companiei este compusa din 36 aeronave Airbus A320, ce opereaza de la 15 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina, Cehia, Serbia si Lituania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri