Ghetele Kangoo Jumps fac furori in lumea intreaga si de curand au patruns si pe piata din Romania. Ca metoda de aerobic, ele combina in mod eficient si distractiv mai multe tipuri de exercitii, de la jogging la sarituri si chiar dans, protejand, totodata, articulatiile. Iata cateva cluburi unde putem practica aceasta forma de aerobic inedita.
Cum functioneaza Kangoo Jumps?
Kangoo Jumps a fost adus in Romania in anul 2007 de catre instructoarea de fitness Kinga Sebestyen, din Miercurea-Ciuc.
Inventatorul ghetelor este doctorul canadian Gregory Lektham, iar brandul pentru fabricarea ghetelor a fost cumparat de elvetianul Denis Naville, care este proprietarul firmei si in prezent, potrivit site-ului Kangoo Club Romania.

Folosind ghetele Kangoo Jumps se reduce intensitatea impactului cu solul pana la 80%, grasimile se ard mai repede, creste rezistenta si se imbunatateste echilibrul, ajuta la adoptarea pozitiei corecte a corpului si intareste sistemul cardiovascular.

Kangoo Jumps este ideal pentru jogging, alergare, plimbare (inclusiv nordic walking), exercitii efectuate acasa, cure de slabire, antrenamente de atletism sau recuperare dupa un accident.

Sistemul autentic al arcurilor eliptice (IPS- Impact Protection System) se preseaza la fiecare pas facut, neutralizeazand impactul cu solul, care ar afecta articulatiile cu pantofii normali.

Rezultatul este o saritura interesanta care protejeaza articulatiile si ofera o senzatie de putere si lipsa de greutate (corporala), care ar putea fi comparata cu mersul in aer.

Talpa Kangoo Jumps este mai lata in comparatie cu pantofii traditionali, asadar e mai sigura si stabila timpul exercitiilor. Kangoo Jumps este rezultatul a 13 ani de studii si perfectionare continua a produsului.

World Class

“Participantii au fost minunati si au reactionat foarte bine de la inceput si pana la sfarsit. La partea de incalzire i-am avut pe scena si pe cursantii mei, CRBL, Roxana Ciuhulescu si Elena, solista formatiei Mandinga. De altfel, au mai venit cursanti si din Bistrita, Cluj, Ploiesti, care atunci cand am astfel de prezentari imi sunt alaturi”, a declarat Kinga Sebestyen, master trainerul Kangoo Jumps la finalul celui mai recent eveniment organizat de World Class in parteneriat cu Bucuresti Mall, care a adunat 300 de participanti pe acoperisul centrului comercial.

Preturile abonamentelor World Class, care permit accesul la toate facilitatile salilor sunt:

Network Membership: 1.450 euro/an (full time), 870 euro/an (day time)
Club Membership: 1.175 euro/an (full time), 705/an (day time)
Clipcard 10+1 intrari, timp de 3 luni: acces reteaua World Class- 275 euro si acces Club- 230 euro
Corporate Membership: discount special pentru companii (minim 10 angajati)
Family Membership: cuplu - 15% discount pentru al doilea membru al familiei; cuplu si copil (12-16 ani) - 60% discount

In functie de locatia World Class si de ofertele speciale din anumite perioade perioade, preturile variaza in unele cazuri.

Kangoo Club Romania

Preturile la abonamente sunt:
1 sedinta KJ 30 lei
8 sedinte KJ 165 lei /luna
12 sedinte KJ 215 lei /luna
Full Time 300 lei /luna
De asemenea, in cadrul clubului va puteti achizitiona si ghete proprii, la preturi intre 770 si 1.150 lei.

Viva Sport Club

La Viva Sport Club tarifele pentru practicarea Kangoo Jumps sunt:
1 sedinta - 27 lei
4 sedinte – 90 lei
8 sedinte – 150 lei
12 sedinte – 190 lei

Cursuri si sedinte de Kangoo Jumps mai puteti face in Bucuresti si la Sala Lotus Sport, Big Gym, Complexul Sportiv Extreme, Sala Expert Workout, Body art wellness Club, Unirea Shopping Center (etaj 4, aripa Calarasi), etc.

In tara, sedinte de Kangoo Jumps puteti face in: Brasov (Kangoo Club, Eden Spa si Alpin Resort), Baia Mare (Kangaroo Gym), Botosani (Millenium Gym), Cluj-Napoca (World Class, Centrul Fitness Athleticlub, etc), Iasi, Oradea, Timisoara si multe alte orase.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri