Cel de-al saptelea hotel de gheata construit in Romania la Balea Lac ar putea fi deschis in ziua de Craciun, de atunci urmand sa fie disponibile si primele camere pentru cazare. Constructia a inceput in aceasta saptamana.
"Deocamdata, pentru ca stratul de zapada este inca destul de subtire, muncitorii s-au axat doar pe extragerea din lacul Balea a blocurilor de gheata ce vor fi folosite la constructie. Fiecare «caramida» de gheata taiata din lac are peste 40 de centimetri grosime si o lungime de aproximativ 1 metru. Pentru finalizarea Hotelului de Gheata din acest sezon vor fi folosite peste 2.000 de asemenea bucati", se arata intr-un comunicat.

Hotel de gheata de la Balea Lac este un obiectiv unic de acest fel din Europa de sud-est.

Constructia unitatii de cazare este influentata de conditiile meteo.

"Daca conditiile meteorologice vor fi favorabile acestei activitati (temperaturi scazute si ninsori abundente) si nu se vor ivi situatii exceptionale, Hotelul de Gheata va fi gata pentru vizitare in ziua de Craciun a acestui an, tot de atunci urmand a fi disponoibile si primele camere pentru cazarea celor mai dornici de adrenalina si aventurosi turisti", potrivit sursei.


Vezi aici cum va arata hotelul.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri