Vacantele de la inceputul verii nu sint costisitoare. Cei care aleg sa mearga la mare pina la jumatatea lunii iunie vor plati pina in 149 RON.
Turistii economi vor putea sa-si petreaca vacanta cu cheltuieli minime. Ei vor putea profita de programele O saptamina la mare si O saptamina de refacere, lansate de Autoritatea Nationala pentru Turism, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism si Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

Pe linga atragerea de clienti intr-o perioada a anului cind sint putini cei care merg in concedii, se doreste si demararea oficiala, din 1 mai, a sezonului turistic de pe litoral.

De altfel, conform operatorilor din turism, una dintre nemultumirile turistilor straini, care prefera sa evite caldurile din lunile iulie si august, o reprezinta faptul ca, in luna mai, statiunile de pe litoral sint goale, iar multi dintre agentii economici inca nu isi incep activitatea in acea luna. Acest program a fost lansat si datorita faptului ca proprietarii de hoteluri de pe litoral si din statiunile balneoclimaterice au decis sa presteze servicii pentru sume mici, in loc sa tina hotelurile inchise citeva saptamini.

Litoral la pret redus

Oferta pentru o saptamina la mare este valabila in perioada 1 mai-15 iunie si se adreseaza tuturor categoriilor de turisti. Astfel, sase nopti de cazare intr-un hotel de o stea vor costa in acea perioada 99 RON, in vreme ce la un hotel de doua stele se va ajunge la 119 RON. Cei care vor mai mult confort, vor putea opta pentru cazarea la un hotel de trei stele. Ei vor plati pentru un sejur 149 RON.

Trebuie spus insa ca pachetele turistice nu includ nici macar micul dejun. Pina in prezent, s-au inscris in acest program structuri de cazare din statiunile Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Neptun, Jupiter, Saturn si Mangalia.

Bai mai ieftine

Oferta pentru statiunile balneoclimaterice va fi valabila doar in luna mai. Pachetul de servicii cuprinde sase nopti de cazare cu mic-dejun inclus si doua proceduri pe zi, insa numai pe baza recomandarii medicale. Pentru un loc intr-o camera dubla, dintr-un hotel de doua stele, tariful este de 250 RON de persoana. Cei care vor alege un hotel de trei stele vor plati 300 RON de persoana pentru un loc in camera dubla. Oferta nu se adreseaza doar cetatenilor romani. Pachetele sint valabile si pentru cei din Republica Moldova. Pina in prezent, s-au inscris in acest program structuri de cazare din statiunile Amara, Baile Felix, Baile Govora, Baile Buzias, Baile Herculane, Covasna, Olanesti, Praid, Saturn, Singeorz-Bai, Sinaia, Slanic Prahova, Tusnad si Vatra Dornei.



Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4853&art=11613&cHash=e7d6d4fbbe

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri