Romanii care au cumparat apartament in regim de proprietate periodica in complexul Blaxy Resort de pe litoral pot face schimb de proprietati cu alti proprietari din 80 de tari, printre care Hawaii, Tenerife, Brazilia, SUA, Grecia, Singapore, Turcia, Spania si Marea Britanie.

Blaxy Resort, deschis partial recent pe litoral, intre Olimp si localitatea 23 August, este singurul complex din tara in care romanii pot avea o proprietate periodica. De exemplu, cu o suma intre 4.500 de euro si 9.000 de euro, romanii pot cumpara un apartament de 32 mp pentru o saptamana pe an pe viata, in perioada 15 aprilie-15 noiembrie, unde pot merge in vacanta sau il pot inchiria.

De anul acesta, insa, Blaxy Resort face parte din organizatia de time sharing sau proprietate periodica Interval International. Asta inseamna ca proprietarii de apartamente din complex pot face schimb de proprietati, doar pentru a petrece vacanta, nu definitiv, cu 2 milioane de proprietari din alte tari din lume, membri inscrisi in programul Interval International.

In prezent, sunt 3.000 de proprietari la Blaxy Resort & Hotel. Astfel, ei pot de acum sa aleaga o vacanta intr-una dintre cele aproximativ 3.000 de locatii din strainatate, in destinatii ca Singapore, Turcia, Elvetia, Hawaii, Marea Britanie, SUA, Tenerife, Brazilia, Grecia sau Spania.

Blaxy Resort a inceput sa fie construit in vara lui 2014, iar in prezent sunt functionale trei tronsoane din cele sapte incluse in proiect, adica sunt disponibile 540 de camere. Din acestea, 250-300 de camere nu au proprietar si sunt destinate turistilor care vor un sejur pe litoral.

Complexul va fi finalizat in trei ani, dupa cum estimeaza directorul general al Blaxy Resort, Liliana Filip, dupa o investitie de 100 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri