Golden Tulip Hospitality, retea globala care are patru hoteluri din Bucuresti, a semnat, recent, primul sau contract de franciza in Bulgaria, pentru hotelul Golden Tulip din Varna, a anuntat compania.
"Golden Tulip Varna este situat in centrul orasului Varna, orasul cu cel mai rapid indice de crestere economica din Bulgaria si port la Marea Neagra, la mai putin de 20 de minute de aeroportul din Varna si la 15 minute de plaja. Hotelul dispune de 90 camere, 58 duble standard, 19 executive, 8 single, 4 apartamente standard si un apartament de lux, un centru de conferinte cu trei sali de reuniuni avand capacitati maxime de 120, 60 si 30 delegati, precum si spatii de lucru pentru diverse intalniri, echipamente audio-video si un centru de afaceri", se spune in comunicatul Golden Tulip.

"Prin afilierea acestui hotel, Golden Tulip Hospitality isi urmeaza strategia de consolidare a prezentei companiei pe piata Europei de Est, ambitia noastra fiind de a ajunge la 20 de hoteluri, in urmatorii cinci ani, in regiunea est-europeana", a declarat, miercuri, presedintele Golden Tulip Hospitality, Hans Kennedie.

"In perspectiva iminenta a aderarii Bulgariei, alaturi de Romania, la Uniunea Europeana, suntem convinsi ca primul hotel afiliat la Varna va deveni o emblema regionala pentru Modul European de Franciza implementat de Golden Tulip, gratie dotarilor sale, precum si abordarii profesioniste a proprietarului si echipei manageriale", a completat directorul regional pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova al Golden Tulip, Paul Marasoiu.

Portofoliul actual al Golden Tulip in regiunea Europei de Est contine 10 hoteluri, cu peste 1.300 de camere, in Romania, Cehia, Bulgaria, Armenia, Croatia si Ungaria.

Reteaua Golden Tulip din Romania include patru hoteluri din Bucuresti, unul de patru stele, situat pe Calea Victoriei, si unul de trei stele, operat sub brandul Tulip Inn, amplasat in zona Nerva Traian.

in zona aeroportului Otopeni, hotelul Sky Gate opereaza, de asemenea, sub numele de Golden Tulip. Reteaua hoteliera Golden Tulip a finalizat si procesul de afiliere prin franciza a celui de-al patrulea hotel din Bucuresti, Golden Tulip Times, hotel clasificat la patru stele si care a necesitat o investitie de circa sase milioane de euro. Hotelul Times a fost deschis in luna iunie, fiind situat pe Bulevardul Decebal.

Compania Golden Tulip intentioneaza sa se extinda, in sistem franciza, si in alte regiuni din Romania, printre zonele vizate numarandu-se Valea Prahovei, Cluj, Satu Mare si litoralul Marii Negre.

Golden Tulip Hospitality Group, avand sedii centrale in Amersfoort Olanda si Lausanne Elvetia, este o companie internationala in industria ospitalitatii, cu peste 505 hoteluri si 47.000 de camere in peste 45 de tari. Golden Tulip Hospitality opereaza hoteluri in Europa, Orientul Mijlociu, Africa, regiunea Asia-Pacific si cele doua Americi.

Golden Tulip Hospitality Group ofera servicii pe segmentele hoteliere de doua, trei, patru si cinci stele. Pentru nivelul de doua stele, Golden Tulip are o alianta cu lantul francez B&B. Conceptul de trei stele este reprezentat de marca Tulip Inn, pentru hoteluri cu servicii limitate, categoria de patru stele intrand sub marcile Golden Tulip pentru hoteluri de calitate superioara pe segmentul business si Golden Tulip Resort, pentru hoteluri cu facilitati de relaxare si spa din regiuni turistice. Din septembrie 2006, Golden Tulip a introdus un nou concept pentru hoteluri de lux, sub marca Royal Tulip. Golden Tulip colaboreaza si cu consortiul hotelier german TOP International.

incepand din toamna anului 2006, Golden Tulip a introdus conceptul BRANCHE, Restaurant, Bar & Lounge. Acesta constituie un lant de restaurante de sine statator, care va detine locatii in majoritatea hotelurilor operate de Golden Tulip sub marcile Golden Tulip si Tulip Inn.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri