Royal Bank of Scotland a vandut 47 de hoteluri Marriott pe care le detinea in Marea Britanie pentru suma de 1,1 miliarde lire sterline (2,2 miliarde dolari) unui consortiu de investitori condus de fondul irlandez de investitii Quinlan Private si de grupul imobiliar Igal Ahouvi Group.

Portofoliul de hoteluri de patru si cinci stele, majoritatea acestora fiind localizate in Anglia si cate cinci in tara Galilor si Scotia, este operat de Marriott International sub brandul Marriott Hotels& Resorts, acordul de gestionare fiind semnat in 2006 pentru urmatorii 30 de ani.

Fondul irlandez de investitii Quinlan Private a declarat luni intr-un comunicat ca este cel mai mare investitor din acest consortiu si ca realizeaza aceasta investitie in numele unui grup din care fac parte compania Electra, grupul bancar International Bank of Israel si firma Delek Real Estate.

Acest portofoliu va fi adaugat activelor hoteliere detinute deja de acest fond, aici fiind incluse cele patru hoteluri Four Seasons din Dublin, Praga si Budapesta, Maybourne Hotel Group din Londra si Targa Hotels din Europa Centrala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri