Blue Air a achizitionat un nou avion tip Boeing 737 care va fi livrat in luna noiembrie si care ar putea fi introdus pe ruta Bucuresti-Stuttgart sau Arad-Stuttgart, acesta fiind cel de-al cincilea avion al flotei Blue Air
“Alegerea acestei aeronave cu o capacitate sporita se datoreaza numarului din ce in ce mai mare de pasageri pe cursele regulate operate de Blue Air si al cererilor tour operatorilor in vederea efectuarii curselor charter. Achizitia aeronavei si a altora pe viitor face parte din planul dinamic de dezvoltare al companiei, care implica introducerea unor noi destinatii, cum ar fi Bucuresti-Stuttgart si Arad-Stuttgart, venind astfel in intampinarea cererilor pietei de transporturi”, a declarat directorul general Blue Air, Gheorghe Racaru.

Avion tip Boeing 737 seria 400, cu o capacitate de 162 de pasageri, va fi livrat in luna noiembrie, completand flota companiei compusa din patru aeronave. Modelul 737 este avionul care a inregistrat cel mai mare numar de vanzari din istoria transportului aerian de pasageri, fiind fabricate aproximativ 5.000 de astfel de aeronave.

Potrivit datelor Blue Air, compania si-a dublat cifra de afaceri in 2006, de la 24 milioane de euro in 2005 la 50 milioane euro in 2006, iar in 2007 se estimeaza ca se va ajunge la 80 milioane euro. De asemenea, numarul pasagerilor a crescut de la 240.000 in 2005 la 443.500 in 2006, iar in 2007 va fi de 800.000.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri